Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example

Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example
Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example Once Upon Days / Episode 2 / The Genie is in his house too Take an example

May all the people of the world recover their health.

MUSTAFA KANSU

Mayıs 1974 Bursa doğumluyum. İlk,orta ve lise eğitimimi Bursa’ da tamamladım. Trakya Üniversitesi İnşaat bölümünde okudum.10 yıl aile şirketinde mobilya ticareti ile uğraştıktan sonra, Bursa da özel bir şirkette görev aldım 6 yıl burda çalıştım. Hiç bir işim pastacılıkla alakalı değildi. 2013 yılında eşim için Mutfak Kafe isimli işletmeyi kurduk. 6 ay sonra ilk kez pasta yaptım. Pasta yapmak inanılmaz mutlu etti ve bu işin benim işim olduğunu o gün anladım. Bu işin üzerine eğildim ve çalıştığım firmamdan istifa ederek pastacı olmaya karar verdim. Hayatımda ki en önemli dönüm noktasıydı. Kendimi her türlü geliştirip eğitimlerle destekledim. 26 Nisan 2016 da TAŞFED ve BUTAD ın organize ettiği Uluslararası 2nci Gastronomi Festivalinde ilk yarışmama katıldım. Yarışmada 1 altın 2 gümüş madalya aldım. Bu derecelerimle aynı zamanda artistik pasta kupasının da sahibi oldum. İlk yarışma ilk heyecan ve başarı daha da iyi olmam için beni motive etmişti. Ardından 23 Elül 2017 de Ankara’ da düzenlenen Uluslararası Master Of Başkent yarışmasına 2 kategoride 2 eserle katıldım. 2 eserimde Altın Madalya ile Ödüllendirildi. Daha sonra 10-11 Mart 2018 ‘de düzenlenen Uluslararası Master Of Cake İstanbul Pastacılık ve Çikolatacılık Festivali benim için çok özeldi. Bu festivalede 2 kategori ve 2 eserle katıldım. Eserlerim 2 altın madalya alırken aynı zamanda Minyatür Kategorideki eserim Kategori birinciliğini de aldı. 2 pasta 3 ödül benim için muhteşemdi. Haziran 2018 de Butik Pastacılık Tasarım Atölyemi kurdum. Bu tarihten itibaren bireysel ve grup olarak pastacılık ve pasta tasarım eğitimleri vermekteyim. Aralık 2019’da online olarak düzenlenen HİNDİSTAN KÜLTÜRÜ uluslararası yarışmasında 2.lik ödülünü aldım. Şubat 2020’de Almanya’nın Stuttgart kentinde 4 yılda bir düzenlenen IKA Culinary Olympics (Dünya Mutfak Olimpiyatları) ‘de D2 kategorisinde katıldığım eser ile Altın madalya kazandım.
Bu yolda bana inanan, destekleyen ve güvenen yanımdaki tüm kişi ve kişileri kucaklıyorum.

I was born in Bursa in May 1974.In 2013, we established MUTFAK KAFE. Making the cake was incredibly happy and I realized that it was my job. I supported myself with all kinds of trainings. On April 26, 2016, I participated in my first competition at the 2nd International Gastronomy Festival organized by TAŞFED and BUTAD.I got 1 gold 2 silver medal in the competition. At the same time, I got my artistic cake cup. Then, I participated in the International Master of Cake Ankara contest held in 23rd of August 2017 in Ankara with 2 works in 2 categories. 2 works were awarded with Gold Medal. I participated in the International Master Of Cake Istanbul Pastry and Chocolate Festival organized on 10-11 March 2018 with 2 categories and 2 works.While I was awarded 2 gold medals, my work in the minyatur category was the first in the category. The 2 pie 3 awards were great for me. I established my Boutique Pastry Design Workshop in June 2018. I teach pastry and cake design individually and as a group from this date. I received the 2nd prize in the international competition on INDIAN CULTURE held online in December 2019. In February 2020, I won a Gold medal at the World Olympics IKA CULINARY, which is held every 4 years in Stuttgart, Germany.

I embrace all the people and people on my side who believe, support and trust me.

LINK FACEBOOK: https://www.facebook.com/mk.kansu
LINK INSTAGRAM: @pastasanatcisi
YOUTUBE : Pasta Sanatcisi

Pastasanatcisi

14 Comments

Teşekkürler @çiğem 🙏🏻🙏🏻

Pastasanatcisi

Very good👏👏👏

Sibelvepastalari

Çok teşkkürler arkadaşlarım

Pastasanatcisi

Beautiful piece my friend 💞

sweetmemoriesbyclarisaborunda

Fantastic work!! Out of the box and creative thinking!!

The Garden Baker

Çok güzel bir calisma. Elinize saglik 👏

Çiko Butik Tatlar

Harika bir tasarım 👏🏻👏🏻👏🏻