Svatební dort roku - Zima

Svatební dort roku - Zima
Svatební dort roku - Zima Svatební dort roku - Zima

Dort byl vyroben na cukrářskou soutěž Svatební dort roku 2016. Získal hned po dvou dětských dortech a jednom malovaném 4.místo. Pro nevěsty, které plánují svatbu v zimě, by mohl být skvělou inspirací. Vánoční hvězda a Čemeřice jsou zajímavé květiny právě v zimě. Dort má dvě patra. První patro je stejně jako vše na dortu potaženo Smartflexem a zdobeno výstřižky z jedlého papíru. Pod spodním patrem jsou marcipánem potažené 2 desky a jedna z nich je také zdobena drobnými výstřižky z jedlého papíru. Druhé patro je nejen ozdobeno výraznou květinou, ale i domalováno jedlou barvou.
Jako absolutní laik a člověk pracující ve zcela jiném oboru a to práva, mám velikou radost, že na soutěži svatebních dortů má své místo i romantika a cukrové květiny, jejichž výroba je pro mě velkou relaxací.

The cake was entered into a Czech bakery competition The Best Wedding Cake of 2016 . It was awarded 4th place, having been bested only by two children cakes and a painted one. It may be a great inspiration for future brides who intend to get married in winter time, as poinsettia and hellebore are particularly interesting winter flowers. The cake has two tiers. The first tier is covered with a Smartflex coating, just like everything else on the cake, and decorated with pieces of edible paper. Under the lower tier there are two boards coated with marzipan, one of which is also embellished with edible paper. The upper tier is not only adorned by a striking flower, but also covered with edible paint. Being a total layman who works in an entirely different field (i.e. the law) I am very happy to see that a wedding cake competition has a place for romance and sugar flowers, as creating them greatly relaxes me.

Marzicake

23 Comments

wow, this is top drawer!!! Christmas beauty par excellence!!!!
pinned to Christmas Cakes and Bakes https://uk.pinterest.com/pin/292030357067709534/

You must never limit your challenges, instead you must challenge your limits

Gorgeous! Welcome to CakesDecor!

Teri, Ontario, Canada http://www.TeriLovesCake.ca

very beautiful, gorgeous flowers and ruffles x

ellie's elegant cakery

Gorgeous…Welcome to Cakes Decor…

Creativity is God's gift to us. Using our creativity is our gift back to God. Clarky's Cakes 😎

Breathtakingly beautiful!

Sugar Sugar by SSmiley