Kiara's Cakes

Kiara's Cakes

709 posts, 67 followers and following 41
Jan 2015    Valencia, España    Website

Follow

14 Comments

Artym ...

Hi Kiara! lovely work you do!! here’s a new follow from me!

Kiara's Cakes ...

¡Muchas gracias chicas! Me encanta vuestro trabajo. Felicidades por el premio!!!

il mondo di ielle ...

Hi Kiara, fantastic cakes!!

jam14 ...

Wow gorgeous cAkes !!! Pls follow me too jam’s cake creations thanks!

CakeHeaven by Marlene ...

Hi Karen! Thank you for the lovely complement you wrote on my profile page!! Your work us lovely too!

Angel Rushing ...

Awesome cakes—-new follower

BULGARIcAkes ...

Здравей! Страхотна изненада! Много ти благодаря, Kiara…мога ли на ти?!😊 По принцип нямам самочувствие, на фона на тортите тук, моите са бледи опити, но се престраших да се присъединя към това огромно цветно семейство :)
Твоите торти също са уникални, изпипани до съвършенство.
Това го написах и като отговор на коментара ти, но все още не мога да свикна с начина на отговаряне тук, защото май не всеки следва дискусията и прочита отговора…как се практикува тук, можеш ли да ми помогнеш …Когато някой коментира нещо мое, аз трябва да му пиша на неговия профил ли?
Извинявам се, че те занимавам, но най-лесно теб мога да попитам на български…😊

BULGARIcAkes ...

Здравей, Светле! Много ти благодаря за отговора. Аз се казвам Марина. Изключително ми е приятно! Благодаря ти съвета за линковете, но аз не съм голям хакер и имам фейсбук страница, но лична не като блог…А от пинтерест само гледам, наслаждавам се и се уча, без да знам как всъщност действа. Що се отнася да профила ми тук имам огромно желание да се опиша така, че хората наистина да разберат що за човек съм, но все още не съм го измислила, а и на мен ми е малко трудно с английския, макар, че смея да твърде за разбиране го разбирам…😊Както и да е да не те занимавам отново със себе си, с риск да стана нахална и да изглеждам глупаво още сега ще се възползвам от предложението ти да питам, ако имам нужда😊С какво се правят тези прекрасни цветя освен с обилно количество вълшебен прашец?! Чувала съм за гъмпейст? (леле как го написах :)Богиня си, просто, на цветята…а и не само.💐

BULGARIcAkes ...

Светле, много ти благодаря за коментарите. Още по-приятни са на свой език! :) Що се отнася до цветята, може да се повторя, но си като Феята на цветята-българската :) 💐

Kelly Stevens ...

Your cakes are beautiful! New follower here :-)

The Custom Piece of Cake ...

Hi Kiara, your cakes are absolutely amazing, love them all! New follow from me ☺

Nessie - The Cake Witch ...

здравейте, въобще не знаех че сте от България. Страхотни цветя и торти! ХХХ

BULGARIcAkes ...

Много ти благодаря, Светле, за страхотния коментар!😃

BULGARIcAkes ...

Много ти благодаря, Светле, за милите пожелания! Честита, сладка, цветна и успешна година и на теб и твоето семейство! Страшно съм щастлива, че 2016 ме приобщи към това огромно сладко семейство! Вие сте вдъхновение! Бъдете живи и здрави! :)