Новорічні пряничні подарунки-солодощі

 Новорічні пряничні подарунки-солодощі
 Новорічні пряничні подарунки-солодощі  Новорічні пряничні подарунки-солодощі  Новорічні пряничні подарунки-солодощі  Новорічні пряничні подарунки-солодощі

Хочу Вам представити пряничні подарунки Ваш подаруночок буде повністю їстівний адже коробочка прянична. Наповнення можливе цукерки(і кіндер ) або пряники
.Різдвяні пряникові будиночки ялинкові іграшки, – все це традиційно втілюється в пряничному тісті оформляється цукровою глазур’ю і дарується рідним і близьким,колегам, корпоративним клієнтам, з побажаннями благополуччя.

Яйця, борошно мед цукор спеції, цукрова пудра, лимон, відмінний настрій і трохи фантазії – це все, що потрібно, щоб ми змогли здивувати Вас. А Ви змогли здивувати своїх близьких і коханих солодкими ароматними подарунками з приводу і без.Ніщо не може зрівнятися з ароматом пряної медової випічки. Коли в будинку з’являється медовий пряник, повітря наповнюється солодкістю, настрій піднімається, а в душі запановує радість і умиротворення. Можливо, це пов’язано з тим, що раніше медові пряники випікали лише з особливої нагоди до великих свят і торжеств.
Медові пряники можуть зберігатися в сухому прохолодному місці декілька місяців. Так, це не жарт, мед здавна є прекрасним консервантом.

2 Comments